loading...

ma-Food

Content extracted from http://ma-food.blog.ir/rss/?1739737816

بازدید : 2278
يکشنبه 17 اسفند 1398 زمان : 13:16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ma-Food

مواد لازم

  • بادمجان : ۶ عدد
  • آرد : دو پیمانه
  • آرد برنج : نصف پیمانه
  • شکر : یک قاشق غذاخوری
  • آب : دو پیمانه
  • فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری
  • پودر سیر : نصف قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین : یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • آویشن : نصف قاشق غذاخوری
  • روغن مخصوص سرخ کردنی : به مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان سوخاری در منزل

برای تهیه بادمجان سوخاری ابتدا بادمجان‌ها را به خوبی بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید سپس بادمجان‌ها را به شکل دلخواه خود برش بزنید. توجه داشته باشید که برای تهیه بادمجان سوخاری نیاز به گرفتن پوست بادمجان‌ها نیست و شما می‌توانید آن‌ها را با پوست نیز سوخاری نمایید.

بادمجان‌ها را درون ظرف محلول آب و نمک قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۶۰ دقیقه استراحت نمایند تا تلخی آن‌ها گرفته شود سپس بادمجان‌ها را درون آبکش بریزید و اجازه دهید تا آب آن‌ها به صورت کامل گرفته شود و خشک شوند.

در این مرحله از طرز تهیه بادمجان سوخاری ، آرد و شکر و آرد برنج و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن و جوش شیرین را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس آب را به آرامی‌به مخلوط این مواد خشک بیفزایید تا خمیری یکدست و شل ایجاد شود.

روغن را درون تابه‌‌‌ای مناسب بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس بادمجان‌ها را درون مایه‌‌‌ای که آماده کرده اید بریزید و بادمجان را در روغن سرخ نمایید.

سپس بادمجان را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و به همراه سس تاتار و سس کچاپ و … میل نمایید.

نکات طلایی برای پخت بهتر بادمجان سوخاری

۱. برای پخت بادمجان سوخاری می‌توانید از انواع ادویه‌های مختلف استفاده نمایید که به ذائقه شما بستگی دارد.

۲. برای مزه دار کردن بادمجان‌ها می‌توانید مقداری آبلیموی تازه و فلفل و نمک را بعد از شستن بادمجان‌ها به آن‌ها بیفزایید و بعد از اینکه بادمجان‌ها خشک شدند آن‌ها را سرخ نمایید.

۳. با روشی که ذکر شد می‌توانید انواع سبزیجات را سوخاری نمایید.

۴. در صورت تمایل می‌توانید به جای استفاده از آب معمولی از شیر یا شیر گیاهی برای پخت بادمجان سوخاری استفاده نمایید.

۵. توجه داشته باشید که میزان مایعات مصرفی برای تهیه خمیر بستگی به نوع آرد دارد بنابراین بهتر است مایعات را به صورت آرام آرام به آرد بیفزایید تا خمیر بیش از اندازه شل نشود.

۶. خمیر باید به گونه‌‌‌ای باشد که وقتی بادمجان‌ها را به آن آغشته می‌کنید به صورت کامل به سطح آن‌ها بچسبد و روی بادمجان‌ها را بپوشاند.

در این مطلب با دستور تهیه بادمجان سوخاری آشنا خواهید شد که امیدواریم از تهیه این نوع غذای ایرانی بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 8
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 4
  • بازدید کننده دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4
  • بازدید ماه : 81
  • بازدید سال : 128
  • بازدید کلی : 15859
  • کدهای اختصاصی